Mbyllet një lokal në Çellopek të Epërm, ndalohet pronari

Në fshatin Çellopek i Epërm policia ka mbyllur një lokal i cili ka shkelur masat anti-Kovid duke punuar edhe pas orarit. Kontrolli është kryer në ora 20:40 minuta, pas çka Inspektorati Shtetëror ka vënë nën dry lokalin në fjalë.

 

 

 

“Pas informatave paraprake, zyrtarët policorë kanë kryer kontroll në një objekt në fshatin Çellopek i Epërm në pronësi të D.R. 31 vjeçar. Gjatë kontrollit është konstatuar se objekti po punon dhe në të janë hasur 17 mysafirë dhe vetë pronari i cili më pas është ndaluar në stacionin policorë të Tetovës”, thuhet në njoftimin e policisë.

Advertisement

 

 

Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj pronarit të lokalit do të ngritët padi adekuate në bazë të Nenit 206 nga Kodi Penal i Republikës së Maqedonisë së Veriut./Nmk-psot/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like