Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Maqedoni: 8 dhjetori ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Advertisement

Ministria për Punë dhe Politikë sociale njofton se 8 dhjetori (e martë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët.

Siç thonë nga MPPS, në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 8 dhjetori (e martë), është dita e Shën Klimentit të Ohrit.

Advertisement

Read Previous

OPOZITA NË MAQEDONINË E VERIUT ME PROTESTA KËRKON DORËHEQJEN E QEVERISË

Read Next

Britania ka miratuar përdorimin e vaksinës Pfizer dhe Biontech