LAJMi FUnDIT / Vri*tet biznesmeni i njohur në Prishtinë

Një vr*as*je ka ndodhur para pak minutash në rrugën “Isa Kastrati” në Matiqan të Prishtinës, ku një i ri është që*llu*ar me ar* më.

Gazeta Online Reporteri.net ka mësuar se i q*ëll*uari është një biznesmen i njohur nga Prishtina(emër i njohur për redaksinë).

Advertisement

Siç mësohet nga burime të sigurta brenda Policisë, vr*asja ka ndodhur para pak minutash dhe Policia ka arritur në vendin e ngj*arjes.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like