‘Kontradikta’ për orën policore, Zaev: Do e shqyrtojmë! Filipçe: S’ka efekt tani

Sot pas përfundimit të këshillit nacional tek presidenti, Stevo Pendarovski, kryeministri Zoran Zaev si dhe Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe u deklaruan para mediave në lidhje me situatën e krijuar dhe me rritjen e numrit të infektuarve nga Covid 19, njofton nmk-post.

Kryeministri Zaev deklaroi se ora policore është duke u shqyrtuar si opsion i mundshëm, ku do të kishte një “lockdown” të dytë. “Nuk përjashtohet mundësia për “lockdown” ose orë policore”, deklaroi kryemnistri Zaev.

Por kështu, nuk mendon ministri Filipçe, ai para m ediave tha të kundërtën e asaj që deklaroi kryeministri. Ministri Filipçe deklaroi se në këto moment ora policore nuk do të kishte asnjë efekt. “Kufizimi në lëvizje, në drejtim të shtetrrethimit, tani besojmë se nuk do të ketë efekt”,

Advertisement
u shprehë ministri Filipçe.

Ende nuk dihet nëse Brenda qeverisë ka ndasi për vendosjen e ores policore, ku zyrtatë të qeverisë shprehin mendime dhe qëndrime të ndryshme./northmacedonia-post/

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like