KJO PJESË E KËTIJ FILMI ISHTE SHKAKU I NDARJES SË TEUTËS DHE BLEROS?!

Teuta Krasniqi dhe këngëtari Blerim Muharremi ishin për pesë vite të martuar.

Ata nga kjo martesë që kishin, kanë një vajzë të cilën çifti i dikurshëm e emruan Tara.

Por, prindërit e kësaj të fundit shumë shpejt i dhanë fund martesës së tyre.

Ata tashmë kanë tjerë partnerë në krahë dhe kanë jetë shumë aktive në fushën e artit.

Por, diçka mbeti pa u thënë!

Kush ishte zanafilla e prishjes së raporteve Blero-Teuta?

Kush i çoi dyshen drejt shkurorëzimit?

E për të gjitha këto duket se tashmë ka një përgjigje!

Para disa kohësh Teuta ishte në një emision ku tërthorazi e përmendi skenën e “famshme” tek një film ku asaj i duhej të luante pa rroba.

Advertisement

E duket se kjo skenë ishte “kulmi” i prishjes së çiftit.

Thuhet se Blero disa herë i kishte thënë Teutës që të mos e pranonte këtë skenë filmike, por ajo prapë e kishte “sfiduar” vetën dhe kishte pranuar ta luante.

Tanimë dyshja në fjalë nuk frekuentohen mes vete, madje thuhet se ata as miqësia më nuk i lidh, përveç Tarës, vajzës së tyre të përbashkët.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like