Katër zjarre në zonën e Kumanovës dhe Staro Nagoriçanit

Estimated read time 1 min read

Bari i thatë dhe kashtë digjen në dy lokacione në Kumanovë dhe Staro Nagoriçane, ndërsa zjarrfikësit nga të dyja komunat kanë intervenuar edhe në një shtëpi të djegur familjare dhe një objekt ndihmës në dy fshatra, njoftoi sot Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave Kumanovë.

Zjarrfikësit e Kumanovës mbrëmë deri në orën tre të mëngjesit kanë shuar zjarrin në një shtëpi familjare në fshatin Gradishtë Kumanovë, ndërsa para kësaj kanë intervenuar në një zjarr në një objekt ndihmës

Zjarrfikësit nga Kumanova dhe Staro Nagoriçani kanë shuar edhe zjarret në djegien e barit të thatë në fshatrat Romanovcë, Kumanovë dhe fshatin Mllado Nagoriçan.

Advertisement

Në raportet e njësive territoriale të zjarrfikësve të Kumanovës dhe Staro Nagoriçanit për vitin paraprak 2023, thuhet se është rritur numri i intervenimeve në zjarre në hapësirë ​​të hapur. Vitin e kaluar në Kumanovë kanë ndodhur 412 zjarre në ambiente të jashtme, ndërsa në Staro Nagoriçane 80. Në të dyja komunat ka pasur dyfishim të zjarreve në ambiente të jashtme krahasuar me vitin paraprak.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like