Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Kanë filluar punimet për spitalin modular në Dibër

Advertisement

Kanë filluar punimet për ndërtimin e spitalit modular në të cilin do të bëhet diagnostifikimi dhe trijazhimi i të infektuarve dhe të sëmurëve me Covid19 në Dibër, përcjell nmk-post.com

Komuna e Dibrës është pjesmarëse në ndërtimin e këtij spitali ku siguron ndërtimin e platosë mbi të cilën do të vendoset konstrukcioni i spitalit.

Ky projekt bashkë me projektin për oksigjenim qëndror janë të një rëndësie të veçantë në vazhdën e aktivteteve në luftën kundra pandemisë më Covid19 që bën komuna bashkë me ministrinë e shëndetësisë.

Advertisement

Read Previous

Kasami nga Besa uron presidentin e ri të SHBA-së Joe Biden

Read Next

Gashi: Shumë gjëra do të dalin në shesh për Qeverinë Kurti që rrezikoi ekzistencën e Kosovës