Joe Biden zyrtarisht president, reagon Donald Trump: Pushteti do ndërrohet sërish më 20 Janar

Kolegji Zgjedhor sapo zyrtarizoi fitoren e Joe Biden si presidenti i 46-të në SHBA. Menjëherë pas këtij vendimi ka reaguar dhe presidenti në largim, Donald Trump. Në një deklaratë Trump tha se premton transferim “të qetë” të pushtetit tek Biden. Më tej ai tha se vendimi përfaqëson fundin e mandatit të parë më të madh në historinë presidenciale, raportonCNN.

Edhe pse nuk jam plotësisht dakord me rezultatin e zgjedhjeve dhe faktet më nxjerrin jashtë, megjithatë do të ketë një tranzicion të rregullt në 20 janar. 
Advertisement
Unë gjithmonë kam thënë që ne do të vazhdonim luftën tonë për të siguruar që vetëm votat ligjore të numëroheshin. Ndërsa ky përfaqëson fundin e mandatit të parë më të madh në historinë presidenciale, është vetëm fillimi i luftës sonë për ta bërë përsëri Amerikën të Madhe.
Advertisement
Advertisement

You May Also Like