Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Jay-Z i hyn thellë biznesit me K A N A B I S

Advertisement

Reperi dhe sipërmarrësi amerikan Jay-Z është zgjedhur si “vizionari kryesor” i një fushate të re të madhe për të shitur dhe promovuar kan*abis, raportoi BBC, cituar nga BGNES.

Kjo lëndë e psikotropike, është e ligjshëm në disa shtete të SHBA, përfshirë Kaliforninë, ku biznesi aktualisht po rritet.

 

 

Jay-Z do të drejtojë strategjinë e markës së TPCO dhe do të angazhojë “artistë dhe muzikantë kryesorë” të tjerë për të promovuar biznesin. Ai gjithashtu do të drejtojë investimet e saj në ndërmarrjet e kan*abisit në pronësi të zezakëve dhe pakicave dhe iniciativat e saj “korrigjuese të padrejtësisë” të kryera kur kjo lëndë ishte i paligjshëm. Kompania tha se kjo do të përfshinte “punën për një ndryshim të rëndësishëm në sistemin e së drejtës penale” dhe ndihmën për njerëzit e dënuar për krime të lidhura me këtë supstancë, si dhe trajnim dhe punësim.

TPCO gjithashtu mburret me një partner si Rihanna si aksioner.

Advertisement

Read Previous

Labi iu del në ndihmë spitaleve, blenë aparaturat e oksigjenit për të infektuarit me Covid

Read Next

Kur nuk preferohet të merret paracetamoli?