Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

Jozyrtarisht nmk-post se janë kryer 1892 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 489 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni. Gjithastu 748 pacientë janë regjistruar si të sheruar dhe 26 viktima nga virusi korona./nmk-post.com

Advertisement

Advertisement
Advertisement

You May Also Like