Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

Jozyrtarisht nmk-post mëson se janë kryer 1854 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 307 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni. Gjithastu 658 pacientë janë regjistruar si të sheruar dhe 14 viktima nga virusi korona./nmk-post.com

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like