Ja sa të infektuar u regjistruan sot në Maqedoni

Jozyrtarisht nmk-post se janë kryer 2431 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 580 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni. Gjithastu 572 pacientë janë regjistruar si të sheruar dhe 9 viktima nga virusi korona./nmk-post.com

Advertisement

Advertisement
Advertisement

You May Also Like