Ja sa të infektuar ka sot nga Covid-19 në Maqedoni

Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 3114 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 1161 raste të reja të Covid-19 në Maqedoni, përcjell nmk-post.com

Advertisement

Gjithashtu Instituti i Shëndetit Publik regjistron 806 pacientë të rikuperuar dhe 26 viktima nga virusi korona./nmk-post.com

Advertisement
Advertisement

You May Also Like