Breaking News :

nothing found
19-08-2022

Ja sa qytetarë kanë votuar në Prishtinë

Advertisement

Të dhënat e Komisionit Qendror Zgjedhor tregojnë se deri në orën 15:00 në Prishtinë kanë votuar saktësisht 66 mijë e 353 qytetarë nga 185.635 sa janë gjithsej.37.59 është përqindja e qytetarëve që e kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për të votuar vetëm në Prishtinë. Ndërsa në tërë Kosovën të drejtë vote kanë 1 milionë e 800 mijë qytetarë./Gazeta Infokus/

Advertisement

Read Previous

“Me Zaevin dhe Filipçen, Maqedonia jeton nga lëmosha”

Read Next

Votuesi i VV-së publikon votën e tij në TikTok