Breaking News :

nothing found
18-08-2022

Votuesi i VV-së publikon votën e tij në TikTok

Advertisement

Rastet e fotografimit të votave janë raportuar edhe në këto zgjedhje.

Pavarësisht se prej fillimit të fushatës, u është bërë thirrje qytetarëve në vazhdimësi që të mos e fotografojnë votën, një qytetar nuk i ka marrë parasysh këto thirrje.

Ai e xhiruar veten derisa ka votuar dhe videon e ka shpërndarë në rrjetin social TikTok.

Ndryshe, prokurorja Laura Pula ka treguar sot se çka i pret ata që e fotografojnë votën.

Në një intervistë për T7, Pula ka treguar se të gjithë ata që e bëjnë një veprim të tillë, do të arrestohen.

“Fotografimi i votës nuk mund të bëhet oër vetë faktin se vota është e fshehtë. Çdo person që do të fotografojë votën, do të ndalohet dhe do të merret në pyetje dhenë bazë të procedurave ai do të arrestohet. Është e vërtetë që disa prej personave i shfrytëzojnë platformat online për të shit vota. Personat janë intervistuar dhe janë në procedurë të hetimeve”, ka thënë Pula.

Advertisement

Read Previous

Ja sa qytetarë kanë votuar në Prishtinë

Read Next

Asnjë humbje jete nga Covid në Kosovë, rriten testimet