Ja sa do të shtrejtohen dizeli dhe benzina

Komisioni Rregullator për Energjetikë, kanë vendosur që të rritin çmimet e derivateve të naftës dhe benzinës, informon Zhurnal.

Nga sonte në mesnatë, çmimi i benzinës EURO SUPER BS 98 do të rritet për 1 denarë, ndërsa benzina EURO SUPER BS 95 rritet për 1 denar e gjysmë.

Për 1 denar e gjysmë gjithashtu do të shtrenjtohet dhe dizeli si dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri.

Advertisement

Çmimi i ri i EUROSUPER BS 95 do të jetë 60 denarë për litër, BS 98 – 61,5 denar për litër.

Dizeli do të kushtojë 51 denarë për litër. Njëlloj 51 denarë do të kushtojë dhe vaji esktra i lehtë.//Zhurnal.mk

Advertisement
Advertisement

You May Also Like