Ishte shtatzënë, vdiq nga Covidi, MSH: Kishte diabet dhe probleme me Tiroidën

Një 22-vjeçare shtatzënë e cila vdiq si rezultat i koronavirusit kishte diabet dhe probleme me tiroidën, sipas Ministrisë së Shëndetësisë, transmeton nmk-post.

 

 

Më 26 nëntor, ajo u transferua nga GAK në “8 Shtatori” në një gjendje shumë të rëndë. Ajo u shtrua në Klinikën Gjinekologjike për tre ditë për shkak të një shtatzënie të komplikuar, dhe ka lindur me prerje cezariane, ndërsa fushnja ka qenë e vdekur.

 

 

“Gjendja e saj shëndetësore ishte shumë e keqe dhe pacienti ishte në një aparat respirator gjatë gjithë kohës. Trajtimi me një aparat respirator vazhdoi në “8 Shtatori” ku ajo u soll në gjendje kritike. Gjatë trajtimit në të dy institucionet, janë marrë të gjitha masat e trajtimit intensiv. Sidoqoftë, pacienti vdiq më 9 dhjetor”, thonë nga MSH./Northmacedonia-post/

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like