Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Hoxha realizoi takim me përfaqësuesit e blegëtorëve

Advertisement

Ministri i Bujqësisë sot në ambientet e ministrisë priti në takim përfaqësuesit e blegëtorëve, ku u njoh nga afër me kërkesat e tyre, problemet dhe punën e tyre, shkruan nmk-post.

“Sot në ambientet e MBPEU-së zhvillova takim me blegtorë dhe përfaqësues të blerësve dhe eksportuesve të qengjave.
Takimi u reralizua në përputhje me pikat e përcaktuara në agjendë, duke u përqëndruar në strategjinë për zhvillimin e bujqësisë. Në këtë takim u diskutua për situatën aktuale në mbarështimin e deleve, subvencionet, blerjen dhe për çmimin e shitjes së qengjit vendas.
Ky takimi u organizua me qëllim të sigurimit të një fillimi të plotë dhe me kohë i blerjes së qengjit pranveror.
MBPEU çdo herë dëgjon zërin e të gjithë fermerëve. Ne jemi gjithmonë të hapur për bashkëpunim dhe diskutim, sepse vetëm kështu mund të arrijmë qëllime të përbashkëta. Vazhdojmë së bashku në drejtimin e duhur”! Shkruan në profilin e tij zyrëtarë Ministri Hoxha./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Filipçe: Vaksinimi në RMV do të fillojë me 200 mijë vaksina kineze

Read Next

Me grumbull njerëzish dhe pa masa anti-covid Kurti dhe Osmani hapin fushatën