Hoxha nga BESA tregon a janë gatshëm për zgjedhje të parakohshme parlamentare

Estimated read time 1 min read

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa tha se rrëzimi i Qeverisë bëhet me të vetmin shkak, de legjitimimi dhe rrëzimi i BDI-së. Hoxha tha se me votat e Besës do të delegjitimohet BDI-ja. Tha se me VMRO-në nuk janë marrë vesh dhe nuk janë ndarë as resore as pozita.
Hoxha tha se vendi mund të ketë edhe zgjedhje parlamentare por tha se kjo do të merret vesh pas ditës së enjtes.
“Jemi të pregatitur për zgjedhje së bashku me ASH-në dhe AAA-në. Për herë të parë do të dilnim më mirë se sa BDI-ja. Më të fuqishëm”, tha Hoxha./Nmk-post/

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like