Hasani: “Do të kisha kërkuar që të vaksinohem i pari në Maqedoni” (VIDEO)

Zv.Ministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani njoftoi ekskluzivisht në intervistën e portalit nmk-post se a do të vaksinohet kundër virusit korona.

“Në qoftë se më jepet mundësia unë do të kisha kërkuar edhe publikisht që të vaksinohem i pari në Republikën e Maqedonisë dhe është një gjë të cilën do t’jua kisha sugjëruar të gjith njerëzve përshkak se është e vetmja dritë në fund të tunelit të cilën po e shohim si një pikë shprese për ardhmërinë e njerëzimit”, deklaroi Hasani në intervistën e NMK-post

Advertisement

 

 

Vaksina kundër Covid-19 në vendin tonë duhet të arrijë në fillim të viti 2021 dhe punonjësit shëndetësor do të vaksinohen të parit./nmk-post.com

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like