Breaking News :

nothing found
30-03-2023

Halk Bank do ta zëvendësojë Eurostandard

Advertisement

Bordi Drejtues i Postës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e sotme e ka pranuar ofertën përfundimtare të Halk Bank si më të favorshme, raporton TV21.

Afati i fundit për implementim është dy muaj deri në marrjen teknike të Postës, përkatësisht implementimin e sistemit ekzistues që ka qenë në përdorim deri më tani.

Bordi Drejtues i Postës së Maqedonisë së Veriut pasi që ka marrë pëlqimin e Bordit Mbikëqyrës i propozon Qeverisë që të jap pëlqim për lidhjen e një marrëveshjeje bashkëpunimi mes SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut” dhe SHA “Halk Bank”.

Advertisement

Read Previous

Filipçe: Transmetueshmëria e virusit po ulet, por presioni ndaj spitaleve vazhdon të jetë i lartë

Read Next

Kush është Shaqir ef. Fetahu qe po kandidon për reis në BFI?