Gjenden një shumë e madhe e parave në tregun e Tetovës

Në rrjetet sociale u publikua një status ku kërkohet personi i cili në tregun e Tetovës ka humbur një sasi të konsiderueshme parash.
Personi që ka gjetur paratë përmes rrjeteve sociale përpiqet që të gjejë pronarin i cili ka humbur paratë dhe thotë se paratë do t’i kthejë nëse atij i tregohet se sa para saktë janë humbur.
Më poshtë mund ta shihni edhe statusin e publikuar nga “KISS & Menada TV”./Telegrafi/

Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like