Fronti Europian ruan deputetin ne Zonën5

Estimated read time 1 min read

Sipas informacioneve nga shtabi zgjedhor Fronti Evropian ruan deputetin ne Zonën5 dhe nuk do te jete ndryshime ne listen e deputeteve.

Advertisement

Priten rezultatet zyrtare nga KSHZ-ja

Advertisement
Advertisement

You May Also Like