VLEN me plus një deputet – Adnan Aziti fiton në Llërc

Estimated read time 1 min read

Pas rivotimit në Njësinë e Gjashtë Zgjedhore, koalicioni VLEN e ka fituar edhe një deputet.

Me këtë rezultati mes VLEN-it dhe BDI-së në Njësinë e Gjashtë Zgjedhore është barazuar në 8 me 8. Në këtë zonë zgjedhore, VLEN ka marrë 493 vota ndërsa BDI-ja 50.

Advertisement

Pritet që së shpejti edhe KSHZ të konfirmojë këtë rezultat.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like