Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Filipçe: Pas shpalljes së gjendjes së krizës, do të kemi në dispozicion edhe kapacitetet e spitaleve private

Advertisement

Pas rekomandimit të Këshilli të Sigurisë Kombëtare për të shpallur gjendje krize, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe tha se pasi që Qeveria të shpall gjendjen e krizës, autoritete do të mund të shfrytëzojnë edhe kapacitetet e spitale private dhe kuadrot që punojnë në këto institucione.

“Po do të kemi në dispozicion edhe kapacitetet e të gjitha spitaleve private, poliklinikave private si dhe kuadri që punon në këto vende. Sot për shkurt kohë do të bëjmë analizë me gjithçka që posedojmë, dhe së bashku me kapacitetet shtetërore do të realizojmë plan për punë”, deklaroi mes tjerash Filipçe./Alsat
Advertisement

Read Previous

Zaev: Gjendja e krizës nuk nënkupton automatikisht orë policore!

Read Next

Zaev: Nuk përjashtohet mundësia për “lockdown” ose orë policore