FG i PDE-së në Tetovë angazhohet per perfaqesim me te fuqishem te grave ne politike

Estimated read time 1 min read

Arjanit Hoxha

Tubim i organizuar nga Forumi i Gruas në kuadër të PDE i mbajtur në Tetovë, ku së bashku me kandidatet për deputete të Frontit Europian, Rina Ajdari dhe Merita Mustafai morëm pjesë duke folur për temën reth rolit të rëndësishëm të femrës në shoqëri dhe politikë.
Padyshim që angazhimi i grave në politikë mund të sjellë ndryshime të mëdha andaj edhe apeluam për mbështetje me 8 Maj për Frontin Europian si garantues i rrugëtimit që ngërthen vlerat e inkluzivitetit në politikbërje të gjithë faktorëve të rëndësishëm shoqërotr e në veçanti të gruas shqiptare.

Advertisement

🇪🇺Fronti Europian
✅Voto 4
🤝PO EUROPËS, ❌JO RUSISË!

Advertisement
Advertisement

You May Also Like