Arjanit Hoxha në Sellcë: Në 8 maj fitorja do të dyfishohet

Estimated read time 1 min read

Bashkë me nënkryetarin Rafiz Mejdia, sekretarin e përgjithshëm Altrim Mamuti dhe kordinatorin e PDE në Tetovë Veli Veliu, kreu i Partisë Demokratike Evropiane ka realizuar tubim parazgjedhor në Sellcë të Tetovës.
“E theksova edhe në fjalimin tim se si në 24 Prill që Fronti Europian doli fitues, në zgjedhjet e 8 Majit do dyfishohet rezultati në Sellcë dhe gjithë Malësinë e Tetovës për t’i paraprirë fitores së madhe në nivel republikan me 20+ mandate për Frontin Europian” ka shkruar Hoxha.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like