Fetush Alili zgjidhet Avokat i Popullit

Fetush Alili është zgjedhur Avokat i Popullit duke zënë kështu vendin e Ixhet Memetit informon Tetovasot, transmeton nmk-post.
Emërimi i tij ka kaluar mbrëmë në seancën e Qeverisë .

Fetush Alili është jurist me provim të jurispondencës derisa ka qenë si këshilltar shtetëror në Ministrinë për Sistem Politik.
Ai ka kryer Fakultetin Juridik pranë UEJL -së.Alili ka një përvojë 12 vjeçare dhe është një kuadër i përgatitur i cili do drejtojë një funksion shumë të rëndësishëm./Tetovasot/

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours