Festim Halili për vizitë në Uashington tek Lutjet e mëngjesit takon ftuesin e çmimit Nobel, David Beasley

Estimated read time 1 min read

Festim Halili nga BDI po qëndron për vizitë në Uashington me ftesë të Kongresit Amerikan për të marrë pjesë në Lutjet e mëngjesit.

Atje, ai e ka takuar ftuesin e çmimit Nobel, David Beasley.

Në Washington, të parin që takuam është miku im i vjetër z. David Beasley, fitues i çmimit Nobel për Paqe dhe mik i madh i kombit dhe vendit tonë.

Advertisement

Ai ka ndihmuar shumë në rajonin tonë. Ka qenë guvernator i Kalifornisë dhe drejtor i WPF.

Bashkëbiseduam për shumë mundësi progresi për shoqërinë dhe vendin tonë.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like