Rexhepi porosi Selës: Mos harro fjalët që ke thënë për BDI-në!

Estimated read time 1 min read

Kastriot Rexhepi nga Lidhja Europiane për Ndryshim ka qenë mysafir në “10 Minuta” në TV21.

Duke folur për mundësinë që Aleanca për Shqiptarët t’i bashkohet opozitës shqiptare, Rexhepi zgjodhi të ndalet te Ziadin Sela.

Për të tha se ai “zgjedh të kërkojë alibi tek opozita shqiptare për moskoalicionim, duke u bazuar në marrëveshjet paraprake”, por harron deklaratën që e ka pasur kundër BDI-së.

“Ai besoj se do t’i merr parasysh edhe fjalët e tij të rënda që i ka thënë, kundrejt BDI-së, kundrejt kryetarit të BDI-së, duke e akuzuar atë se ka tentuar ta eliminojë fizikisht gjatë 27 prillit ose kur ka thënë se nuk mundet të bëjë bashkëpunim me BDI-në, për shkak se BDI-ja të tradhton dhe të vendon thikë pas shpin”, tha Rexhepi.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like