Dy roje kombëtare largohen nga inaugurimi i Presidentit Biden

Dy pjestarë të Gardës Kombëtare po largohen nga misioni i sigurisë së inaugurimit pasi u zbulua se kishin lidhje me grupin e djathtë, pasi shefi i Gardës tha se nuk ishte i shqetësuar për potencialin e kërcënimeve të brendshme, shkruan Daily Mail.
Një zyrtar i Ushtrisë dhe një zyrtar i lartë i inteligjencës amerikane konfirmuan të martën se dy anëtarët e Gardës Kombëtare ishin hequr nga misioni për të siguruar inaugurimin e Joe Biden.
Nuk është e qartë se cilit grup të skajshëm i përkisnin anëtarët e Gardës ose në cilën njësi shërbenin.
Burimi: https://frontonline.net/dy-roje-kombetare-largohen-nga-inaugurimi-i-biden-zbulohet-lidhja-e-tyre/?fbclid=IwAR0DKGCDzmnoUfQbErzmYNNYEWTb24wXI7cix8wTFHi_wjjE_LDFn4mwFEo

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like