Doganat e Maqedonisë kanë shpallur konkurs për punësimin e 119 personave

Drejtoria e Doganave kërkon 119 të punësuar për kohë të caktuar në më shumë pozicione për shkak vëllimit të shumtë të punës, raporton SHENJA.

 

 

Nga Këshilltar për marrëdhënie me publikun, operator për korrespodencën dhe punët teknike dhe administrative në kabinetin e drejtorit, e gjer tek inspektor për hetime financiare, doganier dhe mbledhës për doganierët në Gjevgjeli, Manastir, Kumanovë.

Advertisement

 

 

Rrogat janë prej 17.843 denarë deri në 37.538 qëndron në Shpalljen Publike të Drejtorisë së Doganave./Nmk-post/

 

 

Për të parë konkursin klikoni KËTU.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like