Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Do të shpallet konkurs për pranimin e 500 zyrtarëve policorë

Advertisement

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot ka paralajmëruar se së shpejti do të shpallet konkurs për pranimin e 500 zyrtarëve policor.

“Kishim trajnim që zgjati dhe i cili duhej të mbaron në fund të vitit por për shkak se trajnimi u ndërpre e njëjta do të vazhdoj në mars, ndërsa nga marsi do të na duhet një grup i ri i kandidatëve të cilët do të nisin trajnimet për zyrtar policor. Në bazë të nevojave që i ka MPB në periudhën e ardhshme do të shpallet konkurs për së paku 500 policë”, ka bërë të ditur ministri Spasovski në konferencën e sotme për shtyp në të cilën ka folur për atë se çfarë ka punuar MPB në këto 100 ditë e kaluar.

Advertisement

Read Previous

Sulejmani takon Kordinatorin e Grupit Parlamentar të AKP

Read Next

Ministri Hoxha: Vazhdojmë me menaxhimin e situatës në prodhimin blegtoral