Do të ketë teste të shpejta Covid donacion nga Norvegjia

Në Qendrën ushtarako-mjekësore në Shkup sot do të dorëzohet donacion prej testeve të shpejta Kovid të siguruara nga Mbretëria e Norvegjisë.

Në pranim-dorëzimin e donacionit do të marrë pjesë ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekeriska, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe ambasadori norvegjez Egil Daltvejt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like