• 01-12-2021

Komisioni për Antikorrupsion sot mban seancë, diskuton për rregullat e rasteve të konfliktit të interesave

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot do të mbajë seancë.

Pritet që Komisioni të debatojë për miratimin e metodologjisë për rishikimin e legjislacionit dhe udhëzimit praktik për rregullat e zbulimit dhe menaxhimin ad-hok të rasteve të konfliktit të interesave për anëtarët e Qeverisë.KSHPK paralajmëroi se në seancë do të veprojë edhe mbi lëndët e Planit Vjetor për monitorimin e situatës së pronës dhe interesave si dhe lëndë konkrete.

Read Previous

Do të ketë teste të shpejta Covid donacion nga Norvegjia

Read Next

RrGK dhe shoqata “Thirrjet e Nënave” protestojnë para Qeverisë, kërkojnë shkarkimin e Driton Selmanajt

%d bloggers like this: