Dimitrov mbetet zv.kryeministër, Kuvendi nuk e pranoi interpelancën ndaj tij

Mbrëmë kuvendi nuk e votoi interpelancwn e ngritur nga opozita për shkarkimin e zwvendwsministrit për çështje evropiane Nikolla Dimitrov, përcjell NMK-Post.

Pas disa orësh debat me akuza mes shumicës parlamentare dhe opozitës, për interpelancën votuan 53 deputetë, 55 “kundër” dhe asnjë i përmbajtur.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like