Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Derivatet e naftës me çmime të reja

Advertisement

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme do të vendosë që dizeli dhe benzina të lirohen për gjysmë denarë, ndërsa Vaji Ekstra i Lehtë për amvisëri për një denarë. Çmimi i ri i EUROSUPER BS-95, do të jetë 76,5 denarë për litër, ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të jetë 78,5 denarë.

Një EURODIZEL do të shitet për 67,50 denarë, ndërsa çmimi i ri për Vajin e Lehtë për Amvisëri do të jetë 66,5 denarë për litër.

Advertisement

Read Previous

Haradinaj: Kosova po hyn në krizë të thellë sociale

Read Next

“Më mirë për Tetovën” kërkon përgjegjësi për spitalin modular