Breaking News :

nothing found
26-06-2022

Bytyqi: Qeveria vlerëson se ende nuk ka ardhur koha për orë policore

Advertisement

Zv/kryeministri për çështje evropiane Fatmir Bytiçi ka deklaruar se qëndrimi i Qeverisë është se ende nuk ka ardhur koha për orë policore.

“Vlerësoj se qëndrimi i Qeverisë është se nuk ka ardhur koha për orë policore, masat nga aspekti shëndetësor të cilat janë miratuar po japin rezultat, por gjithsesi se jemi duke e ndjekur situatën shëndetësore dhe rekomandimet e Komisioni për Sëmundje Infektive dhe nëse është e nevojshme do të reagojmë. Sa i përket pasojave ekonomike, ato janë të lidhura, sa më shumë e shkurtoni orarin e subjekteve ekonomike, aq më të mëdha janë humbjet”, ka thënë Bytiçi në pyetjen e gazetarëve, përcjell SHENJA.

Advertisement

Read Previous

Messenger do t’ju njoftojë nëse dikush bën ‘screenshot’ bisedën tuaj

Read Next

Nis mbledhja e Këshillit të Sigurisë, diskutohet për gjendjen me Covid-19

%d bloggers like this: