Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Boki 13 ka dorëzuar gjashtë padi penale

Advertisement

Boki 13 dorëzoi gjashtë padi të reja penale në Prokurori, ndërsa avokati i tij nuk tregoi saktësisht se ndaj kujt janë ngritur akuzat.

Kallëzimet penale janë për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autorizimit, mjekimit të pandërgjegjshëm të të sëmurëve, torturë dhe tentim vrasje.

Boki 13 ka ngritur 40 padi penale këtë verë. Ai u dënua me nëntë vjet burg në rastin “Reket” kurse gjykohet për abuzim dhe pastrim parash në rastin “Lidhja Ndërkombëtare”.

Advertisement

Read Previous

Shaqiri: Administrata do të jetë më profesionale

Read Next

Me cilën parti do kandidoj Labi për deputet?