Bilall Kasami bashkëbisedon me ambasadoren amerikane Byrnes

Sot kryetari i Lëvizjes Besa ka pasur bashkëbisedim nëpërmjet platformës “online” me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kate Byrnes, përcjell nmk-post.com

Në këtë takim virtual u bisedua për aktualitetin politik në vend dhe kontributin e Lëvizjes BESA në proces e aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Europian.

Advertisement

Kasami në rrjetin e tij social faceboon tha se komunikimi me përfaqësinë diplomatike të partnerëve strategjik SHBA-ve do të vazhdojë edhe në të ardhmen./nmk-post.com

https://www.facebook.com/419609265119764/posts/1178401582573858/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like