Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Biden zgjeron ekipin e tij për të luftuar Covid-19

Advertisement

Presidenti i zgjedhur amerikan, Joe Biden zgjeron ekipin e tij për të luftuar Covid-19.

Presidenti i zgjedhur bëri disa emërime të tjera për të forcuar koordinimin dhe shpërndarjen e vaksinave.

Këta janë Bechara Choucair, Carole Johnson dhe Tim Manning.

 

Choucair, menaxher shëndetësor i ”Kaiser Permanente”, kolosit amerikan për sistemet e lindjes në kujdesin shëndetësor, do të jetë koordinatori i vaksinave.

Johnson, ish-këshilltare e administratës Obama, do të jetë koordinatorja e re për testimet, ndërsa Manning do të jetë koordinatori i furnizimeve me vaksina.

Advertisement

Read Previous

Ja sa Shqiptarë ka pasur në vitin 1908 në Tetovë, Gostivar dhe Shkup

Read Next

Shkencëtarët zbulojnë përse “stresi i bën flokët të bardha”