Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Biden i shkruan kryeministrit Zaev: Pres bashkëpunim intensiv mes dy vendeve

Advertisement

Siç njoftojnë nga shërbimi qeveritar për shtyp, kryeministri i Maqedonisë së Veriut, pranoi letrën nga presidenti i sapo zgjedhur u Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në të cilën falënderohet kryeministri për urimin e zgjedhjes së Biden për president të SHBA-ve.

“Presidenti i sapo zgjedhur, Joe Biden, në emër personal dhe në emër të nënkryetares Kamila Harris, me falënderime për urimin dhe thekson se ai hyn në detyrë në kushte të jashtëzakonshme me sfida globale serioze, prej coronavirusit deri te ndryshimet klimatike, që i tejkalojë kufijtë shtetërore dhe për të cilat është i domosdoshëm bashkëpunimi ndërkombëtar”, thuhet në njoftimit të shërbimit qeveritar për shtyp.

Në letër, shtohet më tej, presidenti i sapo zgjedhur, Joe Biden se pret mes tij dhe kryeministrit Zaev për këto çështje si dhe për çështjet që janë në interes të dy vendeve.

Advertisement

Read Previous

Zaev: Me bullgarët dëshiruam të bëhemi vëllezër, por…

Read Next

Policja kosovare për të cilën po shkruajnë edhe mediat e huaja