BESA uron Shaqir Fetahun për zgjedhjen si reis të BFI-së

Lëvizja Besa nëpërmjet një komunikate ka uruar Shaqir Fetahun për zgjedhjen e tij në krye të BFI-së, njofton nmk-post.

Ja komunikata e plotë;

Nga sot, Bashkësia Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, zgjodhi reisin e ri, H. Hfz. Shaqir ef. Fetahun, njëherit edhe myfti i qytetit të Gostivarit. Lëvizja BESA, i uron sukses z.Fetahut si dhe BFI-së për zgjedhjen e reisit të ri si dhe i përgëzon për mbarëvajtjen e rregullt të procesit zgjedhor të brendshëm, e cila është një vlerë e shtuar në këtë institucion.

Gjithashtu, inkurajojmë BFI-në dhe reisin e ri që muslimanët t’i përfaqësojnë në mënyrën më të mirë, sepse ky institucion është ndër më të rëndësishmit në vend, andaj uniteti, demokracia dhe fisnikëria duhet të jenë parim bazë i këtij institucioni.
Advertisement
Mirënjohje për të gjithë palët që morën pjesë në këtë proces dhe që mundësuan të kalojë qetësisht dhe në mënyrë paqësore.
Urime dhe Suksese!
Advertisement
Advertisement

You May Also Like