Breaking News :

nothing found
10-06-2023

BDI propozon Naser Ziberin për avokat të popullit

Advertisement

Komisioni i Kuvendit për çështje dhe emërime në seancën e sotme e ka konfirmuar listën e kandidatëve të paraqitur për kryetarë dhe anëtar të KSHZ-së, ndërsa me propozim të BDI-së, Naser Ziberi, me shtatë vota “Për” është konfirmuar si kandidat për Avokat i Popullit.

Siç ka njoftuar më parë MIA, shpallja për anëtar të KSHZ-së ka përfunduar, ndërsa deri tek Komisioni kanë arritur 14 kandidatura. Në mesin e tyre ka edhe ish anëtar dhe aktual, por edhe të punësuar në shërbimet e Komisionit dhe jurist.

Deri tani vetëm VMRO-DPMNE e ka konfirmuar përkrahjen për Aleksandar Dashtevski për kryetar të KSHZ-së./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Foto e rrallë: Thaçi me djalin e tij në pushime në det (Foto)

Read Next

Naser Ziberi propozohet për Avokat i Popullit