ALARMANTE/ 2.553 teste dhe 1.112 kanë rezultuar pozitiv me Covid, 24 të vdekur

Në 24 orët e fundit janë kryer 2.553 teste të dyshuara për Covid-19 dhe prej tyre 1.112 kanë rezultuar pozitivë me koronavirus, ose 44 për qind e testeve. Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 24 pacientë. Ndërsa janë shëruar edhe 709.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like