Aks*ion i pol*icisë në Vizbeg, Çair dhe Gazi Babë? Persona të dyshuar për ter*rorizëm

TV21 jozyrtarisht mëson se p o l i c i a  sot ka a r r e s t u a r  disa persona nga Shkupi të dyshuar për t e r r o r i z e m

Advertisement
. Sipas informacioneve a k s i o n i  ka nisur në orët e hershme të mëngjesit, ndërsa janë b a s t i s u r  disa Shtëpi në Vizbeg, Gazi Babë dhe Çair.

Në lidhje me këto informacione, pyetëm ministrin e brendshëm Oliver Spasovskin. Ai tha se a k s i o n i ende është duke vazhduar dhe se gjatë ditës së nesërme MPB do të dalë në detaje.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like