Breaking News :

nothing found
31-01-2023

Agimi i bamirësisë – shpërndanë iftare falas për skamnorët

Advertisement

9 vite me rradhë Shoqata Humanitare Agimi i Bamirësiss organizon shpërndarjem e iftareve per nevojtaret dhe studentet, në Tetovë, përcjell nmk-post.com

Sot përfundoj dita e parë e agjërimit, Shoqata Agimi i Bamirësisë me stafin stafin e tij dhe me ndihmën e bamirësve sot arritën të shpërndajnë gjithesej 400 iftare per agjeruesit.

Ata sot kishin planifikuar që të shpërndajne 300 porcione ndërsa numri ju është shtuar dhe detyruan të blejnë + 100 hamburgere,pasi u harxhua ushqimi që ne kishin pergatitur./nmk-post.com

SHOQATA HUMANITARE – AGIMI I BAMIRËSISË 

Advertisement

Read Previous

Qeveria e Italisë jep “OK” për stadiumet me tifoz

Read Next

Biden i propozon presidentit rus takim të nivelit të lartë