A është Arkani gjallë , ja çfarë thotë avokati i tij

Estimated read time 1 min read

Arkan është gjallë dhe mirë, jeton në Amerikën e Jugut, pohon ai
Arkani është gjallë dhe mirë, jeton në Amerikën e Jugut, pohon avokati i tij
Miloš Petkovic Dafina, një truprojë i njohur i Zheljko Raznatović Arkan dhe një ish-anëtar i Gardës Vullnetare Serbe, pretendon se i mbrojturi i tij është gjallë.
Unë ende them se Arkani nuk u vra. Duhet të jetë i shëndoshë tani, sepse nuk lëviz si dikur. Dyshoj se është në Amerikën e Jugut. Mendoj se të gjithë po flasin tani që Arkani është në Qipro për të ikur nga Amerika e Jugut – thotë Dafina.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like