95% efikase kundër COVID, kompania amerikane njofton vaksinën e re

Një tjetër vaksinë ka dhënë rezultate pozitive kundër koronavirusit. Kompania amerikane “Moderna” ka njoftua se vaksina e saj ka dhënë 95% efikasitet për mbrojtjen nga COVID-19.

Lajmi është publikuar nga BBC. Kompania “Moderna” njofton se tashmë duhet dhe miratimi nga autoritetet përkatëse për të përdorur vakisnën në javët e ardhshme.

Advertisement

Ky rezultat vjen pak ditë pasi Pfizer deklaroi se vaksina e saj ka 90% mbrojtje ndaj koronavirusit./Opinion.al

Advertisement
Advertisement

You May Also Like