Breaking News :

nothing found
29-09-2022

5 ngjyrat e veshjeve që u përshtaten të gjitha femrave!

Advertisement

Femrat janë të fiksuara pas veshjeve por dhe ngjyrave që zgjedhin të kombinohen. Disa prej tyre pohojnë se ngjyra të caktuara nuk janë për to dhe për këtë arsye iu shmangen zakonisht. Megjithatë, ekzistojnë disa ngjyra të cilat i’u përshtaten të gjitha femrave, dhe për më tepër ndihmojnë për të përmirësuar pamjen e përgjithshme. Por cilat janë këto ngjyra?

E zeza

Një nga ngjyrat më të mira që qëndron mirë për çdo femër. Ajo dërgon një mesazh të elegancës dhe ndjenjën e profesionalizmit. Gjithashtu e zeza përputhet me të gjitha ngjyrat e tjera, kështu që është e lehtë për ta përfshirë në veshjet tuaja.

Blu e errët

Duket mirë në çdo femër, dërgon mesazh të rehatisë, sigurisë dhe përgjegjësisë. Ashtu si edhe e zeza, është e përkryer sepse mund ta kombinoni me ngjyra tjera.

Gri

Mund të ju duket e mërzitshme, por vështirë është të gjeni ndonjë femër të cilës nuk i shkon për shtati kjo ngjyrë. Për më tepër, neutraliteti është ajo që i jep bukuri, e kombinuar me ngjyra të ndritshme ( e kuqe, e verdhë, portokalli) ajo arrin kulmin e saj.

Vjollcë

Ngjyra vjollcë me të gjitha nuancat e saja i ka hije çdo ngjyre të flokut si dhe lehtë kombinohet me të zezë dhe me ngjyrë kafe. Është ngjyrë luksoze që rrezaton vetëbesim.

Ngjyrë kafe

Ajo është gjithmonë në modë dhe mund të vishet në të gjitha stinët. Ngjyra kafe ju jep një ndjenjë të përgjegjësisë, dhe dërgon një mesazh të elegancës së përjetshme. Ajo është e bukur edhe për shkakun se mund të kombinohet me shumicën e ngjyrave tjera.

Advertisement

Read Previous

Nano: Berisha u mor personalisht me burgosjen dhe mbajtjen time në qeli

Read Next

Haradinaj: AAK-ja në zgjedhje i fiton 51%